Aiesopimus

SAVONLINNAN KYLÄT ry

AIESOPIMUS

KYLILTÄ KYLILLE- HANKKEESEEN

 

Kyliltä kylille aktiviteettihanke on Savonlinnan kirkonkylät, kylät ja maaseudun kattava reitti- , opaste- ja kehittämishanke, reittien ja kylien opasteisiin liittyvine palveluineen, aktiviteetteineen ja oheistoimintoineen erityisesti alueella vapaa-aikaansa viettävien, lomailevien ja alueen mahdollisuuksista kiinnostuneiden savonlinnalaisten käyttöön.

Kyläyhdistysten ja yritysten oman alueen soveltuvien reittien, opasteiden, nähtävyyksien, oheistoimintojen ja reitteihin liittyvien palvelujen selvittäminen ja koonti alueen kyläyhdistyksille kohdistettavalla kyselyllä ja yhteisillä palaverilla.

Toteutus kyläyhdistykset, yritykset ja Savonlinnan kylät ry hankkeen työntekijän tuella ja ohjauksella.

 

Kyläyhdistyksemme _____________________________________________

 

on mukana hankevalmistelussa ja hankkeessa seuraavin toimenpitein:

 

1) Kartoitamme omalta toimialueeltamme reitti- ja opastetarpeet lukumäärineen sekä arvioimme toiminta-alueellamme tehtävän vastikkeettoman talkootyön määrän maaliskuun 2019 loppuun  mennessä.

 

2) Kyläyhdistyksemme sitoutuu suorittamaan reittien opasteiden ja kylttien asennustyöt toimialueellamme vastikkeettomana talkootyönä, joka lasketaan hankkeen omarahoitusosuuteen. Vastauslomake Savonlinnan Kylät ry kotisivuilla.

 

_____________________ssa   ____/____ 2020

 

 

 

____________________________      _______________________________

 

 

Palautus  allekirjoitettuna  savonlinnankylat@gmail.com tai Savonlinnan kylät ry, Pappilankatu 3, 57100 Savonlinna